Голишаве фотографије некадашње прве даме Америке, Жаклин Џеки Кенеди Оназис, 1972. године изазвале су скандал светских размера, а заправо су биле масло њеног супруга, грчког тајкуна Аристотела Оназиса, који је дао све од себе да уништи репутацију Џеки Кенеди. Аристотел је дуго маштао о првој дами Америке. Када је Џон Ф. Кенеди убијен, лепа Џеки није могла да се одбрани од удварача, а двојица са највећим шансама да освоје њену руку били су Боби Кенеди, Џонов брат, и грчки тајкун Аристотел Оназис. Када је Боби умро, Аристотел је исте секунде позвао свог пријатеља у Грчкој и рекао му „Коначно је слободна од свих Кенедија. И последња веза је прекинута“. Тиме је почео његов лов на Џеки, пише у књизи „The Good Son: JFK Jr. and the Mother He Loved“ аутора Кристофера Андерсона.
Само пар дана након Бобијеве сахране Аристотел је повео своју ћерку Кристину и посетио Џеки.
– Одавао је утисак правог доброг духа. Обасипао ју је поклонима и неуморно се удварао. Далеко од тога да је био привлачан или пријатан, али није се Џеки удала за њега само због новца. Био је страшно живахан и увек расположен за сваку акцију. У њему је просто треперела животна сила – открива Ајлин Мил, пријатељица Џеки Кенеди. Тако је уследио брак склопљен 1968. године. 
Трајао је свега четири године, а Аристотел ни у једном тренутку није покушавао да сакрије да је истовремено у вези са оперском певачицом Маријом Калас. Аристотел је често у јавности истицао три ствари: да постељу дели са Маријом, да истовремено спава и са Џеки и да је прљаво богат. Желео је да буде прихваћен у друштво Кенедија и високе кругове Америке којима је припадала његова супруга, али никада није успео у томе и то га је увек пекло. 
Прве недеље брака Џеки је провела сама на плажама острва Скорпиос, док је Аристотел био на релацији Атина–Париз. Џеки је била усамљена и писала је пријатељу Розвелу Гилпатрику.
– Најдражи Рос, рекла бих ти ово и пре него што сам отишла, али ситуација је била и више него хаотична. Видела сам негде твоју изјаву и дубоко сам дирнута. Драги Рос, надам се да знаш шта си ми све значио и шта ћеш ми заувек значити – писало је у писму које је некако пронашло пут до Аристотела који је одмах долетео на острво и провео са Џеки три недеље.
Након тога Џеки је отишла на Менхетн, а Аристотел је наставио да бомбардује ружама и поклонима Марију Калас која га је одбијала. Онда се једне ноћи појавио испред њеног стана у Паризу и претио јој да ће колима проћи кроз капију ако не попусти. Попустила је и тако је почела њихова тајна романса. Од тог тренутка Аристотел и Марија су о Џеки говорили искључиво као о „лажној леди“. 
Књига која се бави животом Џекиног сина говори о томе како је Аристотел злостављао Џеки и константно о њој говорио као о „удовици“. Међутим, тренутак који је у потпуности уништио њихов однос догодио се 1972. године, када је у јавност испливало још писама које је Џеки упутила Розвелу. У њима је откривала шта заиста мисли о Аристотелу – да је пират, прљави старац и преварант. Ништа од тога није сметало Аристотелу. Сметала му је могућност да је Џеки можда имала аферу са Розвелом док је он пре свега пар дана потрошио око 500.000 данашњих долара на 200 пари њених ципела. Тада је решио да је време за освету.
Он је фотографима дао тачно време и локацију где ће наћи „удовицу“ на плажама острва Скорпиос. Фотографи су свој посао добро одрадили, и већ следећег дана су се у новинама појавиле слике Кенедијеве удовице – потпуно голе. Џеки је тако добила надимак „жбунић од милион долара“. 
После тога је поднео захтев за развод. Међутим, то је био само последњи ударац, јер је њихов брак од почетка био потпуно дисфункционалан, пише аутор.
Џеки је била ван себе када су њене голишаве фотографије освануле у новинама широм света. Потпуно несвесна прљаве игре свог мужа, звала га је и захтевала да тужи све фотографе и медије који су то објавили. Аристотел је заиста отишао до адвоката – али да би поднео захтев за развод, из кога је Џеки изашла понижена и са мизеријом од свега четири милиона долара, што је више него смешна сума у односу на целокупну имовину њеног бившег супруга, мултимилијардера.